Wie ben ik?

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Ik ben Mirjam Busko en woon samen met mijn gezin sinds 4 jaar in het prachtige Oisterwijk. 

 

In mijn werkende leven heb ik diverse dingen gedaan. Zo startte mijn loopbaan bij een reclamebureau. Ook heb ik met heel veel plezier 13 jaar lang gewerkt bij de ANWB waar ik onder andere bureau-/internetredacteur was bij de Waterkampioen. 


Na de verhuizing richting Brabant wilde ik liever voor mijzelf starten en een op een werken met mensen. Zo ben ik uiteindelijk uitgekomen bij het vak van pedicure.

 

Naast pedicure ben ik van plan mijn takenpakket nog verder uit te breiden. Momenteel bied ik ook gelpolish voor de voeten aan. En ook voor een ontspannen Wellness-behandeling bent u bij mij aan het juiste adres. Denk hierbij aan een voetenbad, scrub, pakking en/of massage. Ik heb diverse massagecursussen gevolgd waaronder Voetreflexmassage, Chinese voetenmassage en de energetische voetenmassage.


Momenteel volg ik de opleiding tot Schoonheidsspecialiste. Rond de zomer kunt u dus ook voor gezichtsbehandelingen bij mij terecht.


De praktijk bevindt zich in de Schoutenbuurt, achter de Gemullehoekenweg, in Oisterwijk op de begane grond.


Ik werk zoveel mogelijk met natuurlijk producten zonder chemische toevoegingen.  

 

Hopelijk tot ziens in mijn praktijk!

 

Mirjam