Wie ben ik?

Ik ben Mirjam Busko en woon samen met mijn gezin sinds 3 jaar in het prachtige Oisterwijk. 

 

In mijn werkende leven heb ik diverse dingen gedaan. Zo startte mijn loopbaan bij een reclamebureau waar ik Account Executive was. Ook heb ik met heel veel plezier 13 jaar lang gewerkt bij de ANWB waar ik onder andere bureau-/internetredacteur was bij de Waterkampioen. Helaas raakte ik door een reorganisatie mijn baan kwijt. Tijd voor bezinning!

 

Ik wilde graag voor mijzelf starten aan huis en een op een werken met mensen.  Zo ben ik uiteindelijk uitgekomen bij het vak van pedicure. De opleiding heb ik gevolgd bij Pedicure Tilburg Opleidingen. Sinds deze zomer is mijn praktijk geopend. De praktijk bevindt zich in de Schoutenbuurt, achter de Gemullehoekenweg, in Oisterwijk op de begane grond.

 

Naast pedicure ben ik van plan mijn takenpakket nog verder uit te breiden. Momenteel bied ik ook CND Shellac voor de voeten aan. En ook voor een ontspannen Wellness-behandeling bent u bij mij aan het juiste adres. Denk hierbij aan een voetenbad, scrub, pakking en/of massage. Ik heb diverse massagecursussen gevolgd waaronder Voetreflexmassage, Chinese voetenmassage en de energetische voetenmassage.

 

Ik werk zoveel mogelijk met natuurlijk producten zonder chemische toevoegingen.  

 

Hopelijk tot ziens in mijn praktijk!

 

Mirjam